Αξιότιμες κυρίες, κύριοι,

Είμαι ο Γιώργος Φλωράς, υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EARLY WARNING EUROPE (ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ενός Προγράμματος που έχει προσφέρει, μέχρι σήμερα, υποστήριξη σε πάνω από 230 επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις «μαρτυρίες» των συμμετεχόντων, η υποστήριξη αυτή είναι «ανυπολόγιστης αξίας» διότι  τους βοηθάει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον σχεδιασμό της μελλοντικής τους πορείας.

Δείτε εδώ αληθινές μαρτυρίες από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έγκαιρης προειδοποίησης

http://www.earlywarning.eea.gr/2018/10/17/alithines-martyries-apo-tous-simmetexontes/

Στις 20 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώνεται η 2η φάση υλοποίησης του Προγράμματος,. Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να πάρετε άμεσα ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη.

Όπως σας ανέφερα και σε προηγούμενη επιστολή μου, εκτιμώ ιδιαιτέρως την μεγάλη αξία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης του ΕΕΑ καθώς έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι το τι σημαίνει δυσκολίες σε μια επιχείρηση, τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις προβλήματα που δεν γνωρίζεις πώς να τα αντιμετωπίσεις, τι σημαίνει να πολεμάς με «εσωτερικούς» και «εξωτερικούς» «εχθρούς», τι σημαίνει να νοιώθεις απελπιστικά μόνος και να μην πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τι σημαίνει να ξέρεις ότι έχεις δυνατότητες αλλά να μην μπορείς να τις αξιοποιήσεις, κατανοώ την μεγάλη σημασία της βοήθειας του Προγράμματος στις περιπτώσεις σαν και αυτές.

Προσωπικά θα ένοιωθα πολύ τυχερός εάν την περίοδο που αντιμετώπιζα τα προβλήματα στην δική μου επιχείρηση είχα υποστήριξη από ένα ανάλογο πρόγραμμα ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ. Κατάλαβα εκ των υστέρων ότι αρκετά από τα θέματα που πίστευα ότι τα έκανα με τον σωστό τρόπο, θα έπρεπε να τα κάνω διαφορετικά την ώρα που αντιμετώπιζα την Κρίση. Πίστευα ότι έκανα το σωστό, είχα λάθος όμως. Τότε χρειαζόμουν την Έγκαιρη Προειδοποίηση και, δυστυχώς, δεν την είχα.

Ίσως να μην έλυνα ολοκληρωτικά τα προβλήματα. Σίγουρα όμως οι επαγγελματίες Διαγνώστες και οι Μέντορες θα με βοηθούσαν να κατανοώ καλύτερα που βαδίζω, να βλέπω μπροστά μου καθαρά, έστω και αν ο δρόμος μπροστά ήταν κακοτράχηλος. Θα μπορούσα να τους εμπιστευθώ και να ανοίξω την καρδιά μου, τότε που δεν ήθελα να μοιραστώ τις δυσκολίες με κανέναν.

Κάντε ΑΙΤΗΣΗ στο Μηχανισμό Έγκαιρη Προειδοποίησης του ΕΕΑ για να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια, με απόλυτη ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ. Η Εχεμύθεια είναι πρωταρχικό συστατικό του Προγράμματος και για την διασφάλισή της τηρείται ειδικό πρωτόκολλο  (ακολουθώντας  τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Προγράμματος).

Κάθε μικρομεσαία επιχείρηση που απασχολεί έως 50 άτομα ή ελεύθερος επαγγελματίας (με εξαίρεση όσους βρίσκονται εντός δικτύων franchise), η οποία λειτουργεί τουλάχιστον 3 έτη, ανεξαρτήτως τομέα δραστηριότητας και νομικής μορφής, μπορεί να επωφεληθεί.

Αφού γίνει η Διάγνωση των προβλημάτων από τους επαγγελματίες συμβούλους (Διαγνώστες) θα ακολουθήσει η υποστήριξη από τους ειδικούς Μέντορες για την αναζήτηση των λύσεων στα προβλήματα. Και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να δώσετε ούτε ένα ευρώ. Το μόνο σας κόστος είναι ο δικός σας χρόνος που θα αφιερώσετε, για να συνεργαστείτε με τον διαγνώστη και τον μέντορα για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Δείτε τα ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης
Δείτε όλες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ή συμπληρώστε το  ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ .

Μπορείτε επίσης  να καλείτε και στα γνωστά τηλέφωνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών 2103380279-2103380236-2103380210, για να ζητήσετε λεπτομερείς πληροφορίες από την  Ομάδα του Προγράμματος.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με εκτίμηση

Φλωράς Γιώργος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EARLY WARNING EUROPE (ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.