Πιστεύουμε ότι η καλύτερη «διαφήμιση» του Προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό. Παραθέτουμε ορισμένες από αυτές (απαλείφοντας προφανώς προσωπικά στοιχεία ή άλλα χαρακτηριστικά της ταυτότητας τους).

Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δήλωσαν:

  • «Η βοήθεια που έλαβα ήταν εξαιρετική. Ο Διαγνώστης είδε προβλήματα που ούτε είχα φανταστεί, αφού δεν είχα τις απαραίτητες γνώσεις. Τώρα ελπίζω πραγματικά ότι θα τα καταφέρω».

 

  • «Ήμουν χαμένη και δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Οι Μέντορες με βοήθησαν να βρω τον σωστό δρόμο. Οι δυσκολίες παραμένουν όμως τώρα ξέρω που βαδίζω και τι μπορώ να περιμένω. Θα τα καταφέρω».

 

  • «Μελέτησα τα επισυναπτόμενα έγγραφα που μου στείλατε , εκτιμώ ιδιαίτερα τη δουλειά που κάνατε και νιώθω υπόχρεος. Οι διαπιστώσεις σας είναι σωστές, κινούμαστε εμπειρικά μέχρι τώρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα το αναμενόμενο. Καταλαβαίνετε ότι μας έχουν δημιουργηθεί απορίες τις οποίες ανυπομονούμε να μας βοηθήσετε να λύσουμε ώστε να κατευθυνθούμε καλύτερα και να αξιοποιήσουμε καλύτερα  τις δυνατότητες του προσωπικού και του εξοπλισμού μας.»

 

  • «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία σας στα πλαίσια του προγράμματος Έγκαιρη Προειδοποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και γενικότερα για τον επαγγελματισμό που επέδειξε η διαγνώστης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής. Ήταν πολύ σημαντική για εμένα προσωπικά και για την επιχείρησή μου η συνεργασία μαζί της. Θέλω να πιστεύω ότι θα αναστρέψω την πορεία της επιχείρησής μου, ανεξάρτητα από αυτό όμως θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας, για όλες τις σημαντικές παρατηρήσεις σας για την πορεία της επιχείρησης καθώς και για την υποστήριξή σας για να επιλέξω τον κατάλληλο μέντορα για την δική μου επιχείρηση»