Με δικό του περίπτερο παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης EARLY WARNING EUROPE του ΕΕΑ στην μεγαλειώδη εκδήλωση για τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στις 28 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Αθηνών. Η Ομάδα του Προγράμματος συμμετείχε στην εκδήλωση ενημερώνοντας τους, άνω των 500, συμμετέχοντες στα βραβεία για το Πρόγραμμα, τις δυνατότητές του, τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό.

Σε όλους τους προσκεκλημένους διανεμήθηκε το ενημερωτικό φυλλάδιο του Προγράμματος και επίσης παρουσιάστηκε στις τηλεοράσεις που βρισκόντουσαν στην αίθουσα το βίντεο που δημιουργήθηκε για την προβολή του Προγράμματος.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έκανε αναλυτική αναφορά στο Πρόγραμμα κατά την κεντρική του ομιλία στην εκδήλωση ενώπιον των 500 παρευρισκόμενων αλλά και πολλών μελών της Πολιτικής Ηγεσίας του τόπου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης. Από την Κυβέρνηση εκπρόσωπος ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλας. Παρευρέθηκαν επίσης μεγάλος αριθμός Υπουργών και Βουλευτών